Gastenbeoordeling

''Aanrader!!''

9-9-2016 We waren met 4 volwassenen voor een midweek. Bij te vroege aankomst mochten we toch meteen inchecken. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eén bed kraakte, maar de andere 3 waren gewoon goed dus waarschijnlijk gewoon pech. 2 avonden gegeten in het restaurant van het park, waar je je vingers bij af wilt likken! Daarbij ook heerlijke cocktails gedronken. De prijzen zijn laag waardoor je lekker een avondje kunt doorzakken bij het restaurantje voor niet teveel geld. Het personeel is vriendelijk & doet lekker gezellig en gek met je mee! Geven leuke tips voor activiteiten/bezienswaardigheden in de buurt. Mooie ligging. Zeker voor wandelen/fietsen. Je zit zo in Duitsland. Maar ook een dagje op het park zelf in het zwembad is prima te doen! Aanrader!! Wij zijn in ieder geval van plan om nog eens langs te komen!
(Cherany Akkermans, Gereisd met een groep)

 

''Rustig, perfecte ligging, zeer kindvriendelijk''

28-8-2016 Een heerlijke week gehad op Maas&Bos. Een warm welkom door de eigenaren, die af en toe ook langs kwamen fietsen/rijden bij ons chalet en vriendelijk begroetten. De chalets zijn prima voor het aantal personen wat erin kan. Het ruime grasveld en de overdekte veranda bij het chalet zijn fantastisch! Heerlijk buiten kunnen zitten tot half elf, elke avond! Op het park zelf is dagelijks vers brood te krijgen, 2 speeltuinen en 3 zwembaden. Ideaal voor onze peuter van bijna 3. Voor hem hoefden we het park niet af. In de buurt veel te doen en te zien. Zoek je rust en een park dat centraal gelegen ligt; gaan! Misschien een tip om te overwegen het zwembad te verwarmen, ondanks hete temperaturen toch bibberende peuters met blauwe lippen bij het zwembad 😉
Ook erg leuk; er kwam een ijscoboer met bakfiets en bel langs over het park, fantastisch leuk én zalig ijs!
(Elles, Gereisd met jonge kinderen)

 

''Gemoedelijke familiecamping !''

20-8-2016 Hoe omschrijf je deze camping? Het woord "gemoedelijk" komt in mij op. Het is best nog een grote camping met al die vaste staanplaatsen met voornamelijk Duitsers, maar daar heb je geen last van. Wij hadden een huisje op het chaletpark. Ruime plaats met een veranda. Waar zie je dat nog? Het huisje zelf is geen luxe maar de matrassen waren super. Nog nooit zo goed geslapen als hier bij Maas en Bos. Dat is bij Landal of Roompot wel anders met vaak uitgezakte matrassen.

Verder hebben wij ons wel vermaakt in en om het zwembad. Het bad was koud maar wel te doen als je er eenmaal in bent. Ook de Brasserie is top. Voor een redelijke prijs heb je een goede maaltijd.

De kinderbingo was super leuk. Kids waren zo fanatiek. Het animatieteam is enthousiast naar de kinderen toe. Van voetballen tot bezoekje aan de kinderboerderij. De omgeving is ook mooi. Omgeven door het NP Maasduinen is deze camping een ideale uitvalbasis om te wandelen of fietsen.
(hrvdg7, Gereisd met jonge kinderen)

 

''Erge mooie natuur''

12-8-2016 Leuk park, zeer vriendelijk personeel. We hadden kapot koffiezet apparaat maar zonder problemen meteen een nieuwe mee gekregen. Vooral mooi park voor mensen die graag dingen in de natuur doen. Goede Chalets. Top week gehad
(Sasja,Gereisd met jonge kinderen)

 

 
 
Lees meer op: zoover.nl